Головна » 2019 » Ноябрь » 24 » Mіський семінар вчителів біології
10:21
Mіський семінар вчителів біології

22.11.2019р. на базі  НВК№12 відбувся  міський семінар вчителів  біології з проблеми «Діяльнісний підхід на уроках біології та позаурочний час як умова формування предметних та надпредметних компетентностей учнів.». Відкрила семінар директор Нижник Г.П., яка ознайомила присутніх із історією, святами та буднями навчального закладу, з особливостями роботи колективу.

На теоретичному етапі педагоги Муравицька Г.О.(ЗОШ№1), Мороз О.П. (ЗОШ№8) цікаво, у доступній формі, з використанням комп'ютерної техніки познайомили учасників семінару з досвідом роботи щодо використання активних сучасних освітніх технологій при викладанні біології. 

Під час відкритих уроків у 8 класі «Кров. Еритроцити. Групи крові. Переливання крові»  та 6 класі «Різноманітність одноклітинних організмів. Водорості» вчителі Міклуха Н.І. і Соловйова  О. М. розкрили основні «родзинки» використання діяльнісного підходу при викладанні біології, переконавши присутніх в тому, що запровадження сучасних технологій в освітній процес стимулює особистісне і професійне зростання вчителя і учня, формує предметні та  надпредметні компетентності в учнів.

Наступним кроком семінару-практикуму став методичний калейдоскоп «НВК№12 у проекті «Healthy Schools - заради здорових і радісних школярів»    на якому заступником директора з виховної роботи Андрощук О.В. презентувалась позакласна робота школярів.  До роботи семінару долучилися практичний психолог Корсун Г.Д., яка підготувала психологічний тренінг. Педагогам було надано багато цікавих практичних ідей, які допоможуть їм ефективно розвивати творчу особистість та залучати дітей до активної участі в освітньому процесі. Завершився семінар засіданням круглого столу, під час якого вчителі висловили свої думки, дали високу оцінку семінару. Учасникам семінару методистом ММК Рацун С.М. запропоновано матеріали для використання у подальшій роботі. 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 238 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0