Головна » 2019 » Ноябрь » 26 » Методичне об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти
10:33
Методичне об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти

26 листопада 2019р. на базі ДНЗ №6 відбулося міське методичне об’єднання музичних керівників «Сучасне музичне заняття як засіб розвитку особистості дитини». До уваги присутніх було представлено музичне заняття в старшій групі «Музичний осінній квест», яке підготувала та провела музичний керівник ДНЗ №6 Бондарчук М.П. Заняття, побудоване у формі квесту, занурило дітей в атмосферу пошуку та вирішення завдань, які запропонувала їм пані Осінь.   Дошкільники із задоволенням виконували запропоновані завдання різного характеру: виконували ритмічні вправи за допомогою оплесків, грали в оркестрі, впізнавали звучання музичних інструментів, співали, виконували таночок із трубками. Використання технічних засобів навчання зробило заняття сучасним та цікавим для малюків.

Музичний керівник ЦРД №4 Мельниченко З.Я. поділилася з присутніми досвідом своєї роботи, а саме, як зробити музичне заняття сучасним і дієвим та як за допомогою впровадження в освітній процес сучасних технологій ефективно розвивати творчу особистість.

Керівник МО Ядаменко О.І. провела з присутніми ділову гру «Хай вогник творчості яскраво сяє!», метою якої було підвищення фахового рівня педагогів, використання різних прийомів та методів в роботі з дітьми, які допомагають виховувати маленьку особистість

 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 228 | Додав: Admin | Теги: методичне об’єднання музичних керів | Рейтинг: 0.0/0