Головна » 2019 » Апрель » 16 » Фестиваль підліткового кіно
16:45
Фестиваль підліткового кіно

Учні 11 класу нашої школи-гімназії №2 завжди цікавилися всіма новинками у сфері творчості. У грудні ми дізналися про фестиваль підліткового кіно, де головною темою був меседж «Почуй мене». 

Оскільки ми не боїмося труднощів, і за плечима маємо  величезний досвід зйомки відео, ми взялися за цю справу.

Наш фільм потрапив до топ-50, що дало нам змогу поїхати на фестиваль короткометражного кіно. 14 квітня ми (Діана Назарова, Святослав Дячок, Дмитро Кисляк, Володимир Кондратенко) прибули до арт-центру імені О.Довженка. 

Нас дуже тепло зустріли. Спочатку ми отримали браслети з назвою свята, аби нас могли легко впізнати. О 10 годині свято почалося: ми знайомилися з дітьми із усіх куточків України, брали участь у різних конкурсах, де головними героями були персонажі з відомих фільмів, були на лекціях про те, як правильно знімати кіно і бути актором, також фотографувалися на стародавню камеру і отримали собі фото на пам‘ять.

На фест прийшов Євген Кошовий, з яким ми зробили фото, а наприкінці всі  знаходилися у великому залі і дивилися  короткометражки   учасників топ-50.

Також головною гостею була Слава Фролова, яка із великою щирістю і добротою хвалила нас. 

Нам дуже дуже-дуже сподобалося! Ми вже є акторами, режисерами, сценаристами! Поверталися ми втомленими, але щасливими! Ми ніколи не забудемо цей день! 

Велика подяка всім вчителям, які нам допомагали, дуже дякуємо за неперевершену камеру Гаєвській Тетяні Петрівні! Не можна передати те почуття, коли ти розвиваєшся і твою творчу роботу високо оцінюють.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 255 | Додав: Admin | Теги: фестиваль, НВК№2 | Рейтинг: 0.0/0