Головна » 2018 » Ноябрь » 26 » Cемінар-практикум для шкільних бібліотекарів
14:13
Cемінар-практикум для шкільних бібліотекарів

23 листопада в НВК№2  відбувся семінар-практикум для шкільних бібліотекарів на тему: ««Формування компетентної особистості через підвищення читацької активності та інформаційної культури школярів». 

Зі вступним словом до учасників заходу звернулася директор закладу освіти Кузнєцова О.В.., яка познайомила присутніх з історією навчального закладу та його досягненнями. Методист міського методичного кабінету Рацун С.М. під час свого виступу розповіла про зміни в освітньому процесі, що стосуються шкільних бібліотек. Шкільні бібліотекарі переглянули виховний захід на тему:   «Байки в гості завітали», метою якого було формування розуміння того, що українська література – наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна. У виконанні учнів НВК звучали байки, пісні, гуморески, які були проникнуті теплом та любов’ю до рідної мови. Захід підготувала та провела бібліотекар Лазаренко Л.І.

Під час практичної частини семінару бібліотекарі взяли участь у тренінговому занятті «Метод арт-терапії в роботі шкільної бібліотеки» (практичний психолог Данюк Т.А.) та роботі в групах  «Ідеальна модель сучасної шкільної бібліотеки» (бібліотекар Лазаренко Л.І.). І на завершення шкільні бібліотекарі  переглянули фільм «Один рік з життя шкільної бібліотеки».

Підсумовуючи роботу семінару-практикуму, Рацун С.М. зазначила, що присутні почерпнули багато нового і корисного для себе з даної теми та будуть використовувати цікаву інформацію у повсякденній роботі для того, щоб не тільки зробити бібліотеку культурним осередком, а й розширювати коло її читачів, користувачів бібліотечних послуг. Бібліотекарі відмітили, що семінар запам’ятається цікавими заходами, новими зустрічами, плідною роботою.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 332 | Додав: Admin | Теги: бібліотекарі, НВК№2, семінар | Рейтинг: 0.0/0