Головна » 2017 » Октябрь » 20 » Cправжнє паперове свято
08:36
Cправжнє паперове свято

Вже стало традиційним щорічне проведення міських масових заходів з науково-технічної творчості серед школярів нашого міста, які проходять з метою підтримки та розвитку інтелектуального та творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді, залучення дітей до відкриття і розуміння прекрасного як у навколишньому середовищі, так і в своєму житті. Все це спрямовано на формування компетентностей особистості: пізнавальної, практичної, творчої та соціальної.

Ось і цього привітного сонячного дня, 18 жовтня, в Центрі позашкільної освіти м. Коростеня відбулося справжнє паперове свято, на якому школярі нашого міста приймали участь у виставці-конкурсі «Паперовий світ». На конкурс були представлені цікаві роботи в різних техніках виконання.

Кращими були визнані: Гонгало Анастасія, учениця 9 А класу ЗОШ №11, вихованка гуртка «Паперопластика» ЦПО м. Коростеня з роботою «Соняхи для Сонечка»; в номінації «Аплікація» - Грищенко Дар’я, учениця 10-Б класу ЗОШ № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов, з роботою «Романтичний вечір», в номінації «Пап’є-маше» - Талащук Вероніка, учениця НВК Школа-гімназія № 2 з роботою «Сніговик».

Переможці міського етапу виставки-конкурсу будуть захищати честь нашого міста на обласному рівні. Тож щиро побажаємо їм успіху.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Центр позашкільної освіти | Переглядів: 400 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0