Головна » 2017 » Декабрь » 8 » «Арт-терапія в роботі практичних психологів, мотивація, самомотивація».
17:46
«Арт-терапія в роботі практичних психологів, мотивація, самомотивація».

"Часто руки знають, як розплутати те, з чого марно б'ється розум"К.Г. Юнг

         Проблеми сучасності стають важливим аргументом актуальності пошуку нових, адекватних часу методів психотерапевтичних впливів, які б допомагали в роботі практичних психологам знаходити рішення в запитах всіх учасників освітнього процесу.

      6 грудня на базі ДНЗ №21 відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу «Арт-терапія в роботі практичних психологів, мотивація, самомотивація». В роботі семінару було розглянуто особливості використання психологами елементів   арт-терапії у роботі з дітьми. Зроблено аналіз щодо основних методів арт-терапії  та визначення   переваг використання арт-терапевтичних елементів у порівнянні з іншими терапевтичними впливами. Методистом психологічної служби Василенко Т.О. проведено презентацію техніки «Персональна кольорова карта особистості» та презентацію корекційного методу роботи з афорізмотерапії Практичним психологом ЦРД №17 Зелінською М.С.  проведено майстер-клас «Мотивація, самомотивація», в ході якого презентовано техніки «Казко терапія в арт-коучінгу», «Я та мій талант», «Палиця», техніки роботи з фракталами А.Копитіна. В роботі застосовували такі методи арт – терапії, як ізотерапія, техніки групової арт терапії, арт – коучінг, казкотерпію

     Індивідуальна ефективність діяльності особистості знаходиться у великій залежності від мотивації. Мотивація може компенсувати різні професійні недоліки, але слабку мотивацію неможливо нічим компенсувати – її тільки можна розвивати.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Психологічна служба | Переглядів: 360 | Додав: Admin | Теги: психологи | Рейтинг: 0.0/0