Головна » 2015 » Май » 14 » 7 травня в актовій залі Коростенської ЗОШ №2 відбувся святковий концерт присвячений 70-річниці Великої Перемоги.
16:27
7 травня в актовій залі Коростенської ЗОШ №2 відбувся святковий концерт присвячений 70-річниці Великої Перемоги.
Весна іде, і переможним кроком в тюльпановому вічному вогні, йде травень крізь хвилини, дні і роки, несе нащадкам спогади свої…
  7 травня  в актовій залі Коростенської ЗОШ №2  відбувся святковий концерт присвячений 70-річниці Великої Перемоги.
   З метою  виховання у дітей шани і поваги до тих, хто ціною свого життя здобув перемогу та забезпечив нам мирне небо над головою на свято був запрошений ветеран ВВВ Ткаченко Михайло Пилипович,який поділився своїми спогадами про ті буремні роки.
   Діти із захопленням слухали повчальні розповіді, даруючи  квіти й теплі побажання міцного здоров’я і довголіття. У виконанні творчих колективів 5-11 класів звучали військово-патріотичні пісні, які супроводжувалися хореографічними композиціями, мультимедійними презентаціями та інсценуванням.
  Хвилиною мовчання  вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя заради Великої Перемоги . Кращим  учням  школи було надано право покласти  квіти до обелісків. Свято завершилося спільним фото з ветераном й такими патріотичними рядками:
«Пам'ятайте, друзі, цих людей довіку,
   Тих, хто повернувся і поліг в боях.
   І вклонімось всі ми низько до землі їм,                         
   Квітами устелим їх тернистий шлях.»
                                                                                            Вербицька Н.А., вчителька ЗОШ №2

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 424 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2