Головна » 2015 » Июнь » 03

Президент України зустрівся зі школярами у День захисту дітей

Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 380 | Дата: 03.06.2015
Президент України зустрівся зі школярами у День захисту дітей

У День захисту дітей Президент Петро Порошенко зустрівся з лідерами шкільного самоврядування.

Місто Коростень представляла учениця 10 – го класу Коростенської міської гімназії №7  Рибачук Ольга, яка є головою обласної ради старшокласників Житомирської області.

Глава держави привітав присутніх зі святом. Президент зазначив, що пишається, що в Україні є такі молоді українці, які мають дуже великі можливості будувати нову європейську державу. «Крок за кроком ми всі разом, кожен на своєму місці, повинні робити все можливе, щоб на краще міняти країну. У нас немає ні можливості відступити, ні часу чекати. Ми з вами боремося за Україну », - підкреслив Петро Порошенко.

Петро Порошенко позитивно оцінив ініціативи зі створення шкільних «парламентів», «кабінетів міністрів». «Мені дуже приємно, що тут представлені глави парламентів, обласних рад, урядів і міністри. Так, дитячих, але це хороший спосіб підготуватися до дорослого життя і приймати це вже як свідомий і відповідальний вибір.», - зазначив Глава держави.

У свою чергу лідери шкільного самоврядування привітали Президента з Всесвітнім днем ​​батьків, який також відзначається 1 червня.