Головна » 2018 » Октябрь » 26 » Зустріч дошкільників з пожежними ДПРЧ №8
15:00
Зустріч дошкільників з пожежними ДПРЧ №8

Сьогодні проблема безпеки розглядається як базисна потреба людини. В Базовому компоненті дошкільної освіти зазначається, що дитина має знати правила безпечного перебування вдома, в дитячому садку, на вулиці та  спортивному майданчику.Тому вся робота ДНЗ №8 зорієнтована на вирішення питань безпеки життєдіяльності дошкільників. 

Для педагогів проводяться консультації, лекторії, семінари, практичні тренінги щодо організації освітнього процесу, створення безпечних умов перебування дитини в дошкільному закладі.В свою чергу вихователі добирають цікаві форми та методи роботи, що спонукають дошкільників самостійно шукати вихід з непростих ситуацій, приймати важливі рішення щодо власної безпеки.  Це – довірливі бесіди, моделювання та аналіз певних ситуацій, різноманітні ігри, екскурсії, зустрічі з цікавими людьми.

     В рамках проведення місячника знань основ безпеки життєдіяльності  22.10.2018 в ДНЗ №8 відбулася зустріч дошкільників з пожежними ДПРЧ №8: підполковником Грищенком Андрієм Васильовичем, капітаном Маліневським Сергієм Ігоровичем та старшим лейтенантом Іскоростенським Денисом Олександровичем. Вони в цікавій доступній формі розповіли малюкам про необхідність дотримуватися правил протипожежної безпеки і запросили  в гості до пожежної частини м.Коростеня.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 327 | Додав: Admin | Теги: ДПРЧ №8, Зустріч | Рейтинг: 0.0/0