Головна » 2017 » Март » 31 » Знову на старті педагоги
12:41
Знову на старті педагоги

Традиційно щороку в останні дні весняних канікул навчально-виховний комплекс № 12 гостинно зустрічає педагогів загальноосвітніх шкіл, які збираються сюди, щоб взяти участь в Спартакіаді працівників освіти.

    В змаганнях з волейболу, настільного тенісу, армреслінгу, шахів взяли участь команди усіх шкіл міста та зібрали велику кількість вболівальників.

        Спортивне свято відкрили заступник міського голови Дзига Олександр Олексійович та начальник відділу освіти Краснокутська Алла Володимирівна. Вони відзначили, що свято проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, популяризації фізичної культури і спорту серед педагогічних працівників, а також для виявлення переможців з метою участі їх в обласних змаганнях; побажали учасникам азарту, витримки та перемог.

       У впертій та напруженій боротьбі при азартній підтримці вболівальників плоди перемоги „вкусили” :

   І загальнокомандне місце виборола загальноосвітня школа №8,

директор Котлярчук  Олександр Матвійович,

   ІІ місце – загальноосвітня школа №1, директор Кульбіда Наталія Леонідівна,

   ІІІ місце посіла команда міської гімназії, директор Бубенко Ірина Михайлівна.

 Ніхто не залишився обділеним. За виборені призові місця з усіх номінацій переможці  отримали грамоти, дипломи та грошову відзнаку. Стомлені, але задоволені, розходилися  учасники по домівках з бажанням ще не один раз повернутися до нового старту.

 

Голова міської організації профспілки          працівників освіти   Любов Андрушенко .

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 378 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0