Головна » 2017 » Ноябрь » 12 » Змагання юних майстрів-початківців
17:20
Змагання юних майстрів-початківців

Наш час характеризується стрімким розвитком науки і техніки. Технічні пристрої з кожним днем все глибше і глибше врізаються в буденне життя людини і її побут. Кожен крокнашого життя пов’язується з новинками техніки. Щось удосконалюється, щось змінюється чи відкривається. Ще в шкільні роки діти знайомляться з різноманітними технічними іграшками, мають змогу спостерігати за роботою найрізноманітніших приладів і побутових машин. Все це сприяє розширенню уявлення дітей про сучасну техніку і її значення для зручного, комфортного  життя людини на Землі.

Саме, з метою розвитку творчих здібностей, пізнавальної та розумової активності дитини молодшого шкільного віку через залучення її до технічної творчостіЦентром позашкільної освіти щорічно проводиться міський конкурс початкового технічного моделювання. От цьогоріч 8 листопада відбувся такий конкурс в нашому місті. Діти мали змогу продемонструвати своє бачення сучасної іграшки та моделей з елементами електротехніки та показати зразки своїх найпростіших моделей транспортної техніки. Під час заходу діти мали змогу вирішити для себе завдання засвоєння початкових технічних і технологічних знань, елементарних уявлень і понять, розширити кругозір технічних уподобань своїх ровесників з інших освітніх закладів міста, наполегливо працювали над формуванням вмінь і навичок роботи з різноманітними матеріалами та інструментами,удосконалюючи свою винахідливість, наполегливість, самостійність, працелюбство.

Висококваліфіковане журі конкурсу мало змогу оцінити роботи конкурсантів молодшого шкільного віку всіх загальноосвітніх закладів міста, та в процесі міського заходу визначило кращих. Ними стали в номінації «Іграшки та моделі з елементами електротехніки» -Степанчук Іван учень 4-А класу ЗОШ № 1 з робото «Квадрокоптер», Ревенко Антон учень 5-Б класу КМГ № 7 з роботою «Трактор» та Кульбіда Нікіта учень 4-А класу КМК з роботою «Літачок», а в номінації «Найпростіші моделі транспортної техніки»  - Тарасенко Андрій учень 4-Б класу НВК ШГ № 2 з роботою «Машинка-вантажівка», Вигівський Максим учень 4-А класу ЗОШ № 9 з роботою «Машинка» та Хоменко Андрій учень 4-Б класу КМК з роботою «Корабель мрії».

То ж сердечно зичимо переможцям міської виставки-конкурсу «Початкового технічного моделювання» перемог в обласному етапі цього конкурсу в складі збірної команди міста!

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Центр позашкільної освіти | Переглядів: 358 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0