Головна » 2016 » Октябрь » 9 » Засідання творчої групи та ШМП з використанням АРТ- терапевтичних технік
11:13
Засідання творчої групи та ШМП з використанням АРТ- терапевтичних технік
5 жовтня на базі НВК №12 психологічною службою ММК відділу освіти було організовано спільне засідання творчої групи та ШМП з використанням АРТ- терапевтичних технік на тему: «Методи АРТ-терапії в психологічній практиці. Трансформаційний тренінг. Сміливість бути собою…».  Своїм психотерапевтичним досвідом та авторськими напрацюваннями поділилася арт-терапевт, арт-педагог, педагог з 20-річним досвідом,  член Східноукраїнської асоціації АРТ-терапії, автор статей, тренінгів навчальних програм з творчого розвитку дітей та дорослих Вікторія Яковенко.
    Метою проведення заходу стало підвищення професійної компетентності практичних психологів, соціальних педагогів за допомогою саморозвитку та спеціалізації, ознайомлення з методами психотерапії, використовуючи методи самоаналізу, супервізії, інтервізії; техніки арт-терапії, НЛП, тілесно-рухової терапії. На заході були присутні практичні психологи, соціальні педагоги, методист Коростенського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Віра, Надія, Любов». Отримані знання та навички є цінним досвідом для використання в роботі психологічного супроводу дітей та дорослих.
    На заході були опрацьовані такі психотерапевтичні та психологічні авторські техніки: елементи арт-терапії, тілесно-рухової терапії, бібліотерапії; техніки НЛП (нейролінгвістичного програмування)  робота з потребами, установками; практики з МАК (робота з ресурсами).





  Вас може зацікавити...  
Категорія: Психологічна служба | Переглядів: 470 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0