Головна » 2015 » Ноябрь » 27 » Засідання школи молодого вихователя
17:34
Засідання школи молодого вихователя
26 листопада 2015 року на базі ДНЗ №21 відбулося засідання школи молодого вихователя «Шлях до майстерності» з проблеми «Сучасні інноваційні технології в освітньому процесі з дошкільниками». Метою заходу було підвищити рівень поінформованості педагогів щодо інновацій в  навчально-виховному процесі з дітьми. Керівник школи Павловська Л.І. ознайомила присутніх з інноваційними методами і прийомами у фізкультурно-оздоровчій роботі. Досвідом роботи по впровадженню здоров’язбережувальних технологій поділилась вихователь ДНЗ №21 Романенко О.П. Присутні переглянули заняття гуртка дітей старшої групи «Здоровенятко», де діти виконували оздоровчі вправи дитячої йоги. Практичний психолог Гонік С.Ю. презентувала досвід по застосуванню арт-терапії з дітьми.
Молодим вихователям були надані рекомендації щодо застосування інноваційних технологій освітній діяльності.     
е тільки в переможців цих змагань, а й у їхніх однолітків, вчителів, батьків. Це своєрідний взірець для плекання  юної   інтелектуальної зміни.
            Шановні олімпійці, вчителі! Бажаємо Вам міцного всім здоров’я, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових перемог. Нехай Ваші досягнення і надалі примножують славу і авторитет  нашого міста.
  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 441 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0