Головна » 2016 » Март » 12 » Засідання клубу «Анна-Марія»
12:21
Засідання клубу «Анна-Марія»
«Право на щастя» - за такою темою 11 березня 2016р. у читальному залі бібліотеки ім.Островського відбулося чергове засідання клубу «Анна-Марія». Жіноче зібрання педагогів дошкільних навчальних закладів мало нагоду ознайомитися зі станом гендерної політики міста та держави , яку озвучила начальник відділу освіти міськвиконкому Алла Володимирівна Краснокутська.
Цікавим закликом до співпраці на благо жіноцтва та материнства став виступ голови громадської організації «Жіноча рада» Загоруйко С.А. Саме ж забезпечення права на щастя було розглянуто крізь призму складових життя жінки. Зокрема, можливості правового захисту в місті представила головний спеціаліст  Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Шадура І.А. Про соціальні гарантії, що надаються державою жінці, проінформувала представник управління УПСЗН  Невмержицька В.В.
Психологічний тренінг, проведений практичним психологом ДНЗ №22 Семеній Л.В., висвітлив проблему психологічного балансу прекрасної статі у непростий час. А щастя у фізичному гарті та бездоганній формі представила менеджер  жіночого фітнес-клубу «Фіт Кьорвс» Глущенко В.А.
Було багато втіхи колежанкам «Анни-Марії» від виступу члена НСП України Цепкової Г.В. Прекрасна поезія з яскравою громадянською позицією поетеси не лишили байдужими присутніх. Літературним доповненням попереднього слова стала презентація жіночих імен у літературі, яку підготували працівники бібліотеки.
Підсумовуючи захід, очільник клубу «Анна-Марія» Геращенко О.О. закликала освітян до подальшої співпраці, скерованої на пропаганду рівності права на щастя та можливостей його досягнути усіма членами суспільства, не зважаючи на соціальний статус, вік, стать, матеріальне становище.  

 
  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 392 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0