Головна » 2015 » Март » 2 » Заходи, присвячені 144-й річниці від Дня народження Лесі Українки
15:27
Заходи, присвячені 144-й річниці від Дня народження Лесі Українки

"Ні! Я жива! Я буду вічно жити!
Я в серці маю те, що не вмирає".
 

Під таким гаслом в загальноосвітніх навчальних закладах з 24 по 27 лютого пройшли заходи, присвячені 144-й річниці від Дня народження видатної української письменниці, нашої землячки Лесі Українки.

В ЗОШ№9 творчим вчителем Ткаченко С.В. спільно зі старшокласниками була проведена радіопередача «Лесиними стежками», в міській гімназії в уроки літератури гармонійно вплелися поетичні хвилини «Безсмертна поезія Л. Українки», цікавою була відеопрезентація «Дочка Прометея», створена досвідченим вчителем Жмаченко М.А. (ЗОШ№13). В НВК№12 Єрмак В.М., вчитель вищої категорії, провела відкритий урок у 10 класі в формі «поетичної свічки» за творчістю видатної поетеси. Протягом уроку лунали натхненні слова педагога, чарівна музика скрипки, вихованці презентували свої творчі дослідження та художні замальовки.

Проведені заходи свідчать, що спадщина Лесі Українки - це багатюще джерело краси і творчого духу народу, з якого черпати усім живущим і прийдешнім поколінням чисту воду, брати наснагу для життя і праці.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 405 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1