Головна » 2016 » Ноябрь » 3 » XIII обласні спортивні Ігри серед педагогічних працівників Житомирщини
12:18
XIII обласні спортивні Ігри серед педагогічних працівників Житомирщини
2 листопада Коростень гостинно зустрічав учасників та гостей XIII обласних спортивних Ігор серед педагогічних працівників Житомирщини. Цей захід був проведений на виконання Державної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки. 
Спортивні змагання проводилися з метою широкого залучення вчителів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, розвитку найбільш популярних видів спорту, зміцнення здоров'я педагогів, пропаганди здорового способу життя.
Спортивне свято почалося з урочистого шикування та оголошення програми змагань. В урочистостях взяли участь міський голова Володимир Москаленко, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Ольга Липовецька, заступник голови обкому профспілки працівників освіти і науки Микола Красько, начальник Житомирського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Зорнік, голова Житомирської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик, начальник відділу освіти Коростенського міськвиконкому Алла Краснокутська, начальники районних відділів освіти, голови профспілок та педагоги області.
Протягом дня кращі спортсмени у безкомпромісній боротьбі виборювали почесні звання переможців та призерів з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, легкоатлетичного кросу, шашок та швидких шахів.
В запеклій та напруженій боротьбі при азартній підтримці вболівальників І загальнокомандне місце посіли педагоги Черняхівського району, ІІ – Новоград-Волинського району, ІІІ – Коростишівського району.
«Швидше, вище, сильніше!» - під таким гаслом змагалися педагоги області. Всі присутні отримали великий заряд бадьорості та драйву.
  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 457 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0