Головна » 2016 » Апрель » 11 » X фестиваль практичної психології «Оранжерея душі».
15:24
X фестиваль практичної психології «Оранжерея душі».

Чи є в світі людина  у якої немає душі, яка б не бажала бути щасливою, успішною, впевненою, життєрадісною, мати гарну сім’ю, гармонічно сприймати все навколо, мати щасливих і здорових дітей, оптимістично долати перешкоди, напевне, ви такої людини не знайдете!

9-10 квітня на базі КМГ №7 відбувся ювілейний X фестиваль практичної психології «Оранжерея душі». На фестиваль обмінятися своїм досвідом приїхали тренери та психотерапевти з різних куточків України. Свої програми, майстер-класи, індивідуальні консультації презентували та проводили такі тренери: Л. Морозов (Харків), Н. Валуєва (Київ), В. Махукова (Київ), А. Полтавцев (Київ), К. Хливнюк (Київ), Р. Мазур (Вінниця), С. Тарасенко (Чернігів), К. Куницька (Житомир), С.Твардовський (Житомир).

Краще пізнати себе, підвищити свій не тільки професійний, а і особистісний розвиток прийшли 40 учасників. Завітали на майстер-класи не тільки практичні психологи, соціальні педагоги, а і медики, логопеди, асистенти-вчителів, юристи, представники пенітенціарної служби, бізнесмени, депутати та представники інших професій.

  На фестивалі були представлені такі напрямки та теми: Ораторське мистецтво. Методи ефективних комунікацій. Сторітеллінг – анти стрес і психологічні письмові практики. Основи тілесно-орієнтованої терапії. Цілительство. М’язові блоки. Сімейна терапія. Системні розстановки та системний дизайн. Сила роду.  Трикутник Стівена Карпмана у транзактному аналізі. Поведінка дітей за транзактним аналізом. Комунікативні та психотерапевтичні ігри. Невідкладна допомога підлітку. Основи психофізіології підлітка. Формування відповідальності у підлітка, як засіб профілактики та виправлення його асоціальної поведінки. Чоловічі та жіночі архетипи тощо.  

  Організаторами фестивалю виступила психологічна служба ММК відділу освіти Коростенського міськвиконкому, за підтримки міського голови Москаленка В.В., заступника Дзиги О.О. та депутатів – меценатів.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Психологічна служба | Переглядів: 470 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0