Головна » 2015 » Март » 2 » Вітаємо переможця загальноміського рейтингу «Гордість міста» в номінації «Кращий освітянин»
16:57
Вітаємо переможця загальноміського рейтингу «Гордість міста» в номінації «Кращий освітянин»

Вітаємо переможця загальноміського рейтингу «Гордість міста» в номінації «Кращий освітянин» БОВКУНОВУ ЛІДІЮ ПЕТРІВНУ!





  Бовкунова Л.П. – вчитель історії та правознавства Коростенського міського колегіуму.  Понад 10 років працює в методичному кабінеті методистом з історико-суспільствознавчих наук, організовуючи методичну роботу з вчителями історії, правознавства, етики та суспільствознавства. Має звання «вчитель-методист».

  Лідія Петрівна досконало оперує ефективними формами і методами роботи з педагогічними кадрами, забезпечує високу результативність та  якість  праці. Це методист з глибоким внутрішнім світом, стійкою системою принципів і власним світосприйняттям. 

Ініціативна. Компетентна. Володіє законодавчими і нормативними документами про освіту, методикою організації навчально-виховного процесу в установах освіти. Виняткові організаторські здібності, працелюбність, самовідданість роботі, наполегливість, вміння масштабно мислити - дають змогу успішно розв'язувати проблеми вдосконалення навчально-виховного процессу шкіл міста.

   Систематично працює над підвищенням рівня професійної майстерності вчителів, спрямовує і стимулює їх методичну підготовку. Пропагує ефективні педагогічні технології, форми та методи викладання основ наук, здійснює апробацію підручників з історії та правознавства. Лідія Петрівна ціленаправлено працює над виявленням кращого педагогічного досвіду освітян міста, бере активну участь в організації та проведенні міських етапів педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини», конкурсів фахової майстерності «Вчитель року».

  Бовкунова Л.П. займає активну громадську позицію: є учасником українсько – словацького  проекту «Європа в школі»,  організованого Центром європейської політики у Братиславі (під час 5 – ти семінарів-навчань здобула тренерські навички з метою апробації євроінтеграційних методик на практиці і впровадження даних тем в навчальний процес загальноосвітніх навчальних закладів України); брала активну участь у підготовці матеріалів до посібника тренера курсу «Європа в школі»; була залучена до семінарів-тренінгів, організованих асоціаціями вчителів історії та суспільних дисциплін «Нова доба», «Вчителі за демократію та партнерство»: «Інноваційні підходи до правової освіти», «Досліджуючи гуманітарне право», «Навчання дебатам – шлях до демократизації в Україні», «Назустріч пам’яті», «Громадянське виховання. Сучасні аспекти розвитку» та ін. 

  Лідія Петрівна є постійним членом журі ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з історії.

  Методист активно співпрацює з Житомирським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, Інститутом педагогіки НАПН України, що позитивно впливає на якісне оновлення стану навчально-виховної діяльності, впровадження нових перспективних технологій. 

  Праця педагога неодноразово була відмічена Почесними грамотами відділу освіти Коростенського міськвиконкому, управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, Міністерства освіти і науки України. За особистий внесок у розвиток освіти міста методист відзначена  Подякою  міського голови.



 



 



 



 



 



 



 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 451 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1