Головна » 2015 » Декабрь » 24 » Виховна година «… Бо без батьків чого ми в світі варті?»
12:59
Виховна година «… Бо без батьків чого ми в світі варті?»
Нещодавно  в ЗОШ №9 учнями 8-А класу, класний керівник Ткаченко С.В., було проведено виховну годину «… Бо без батьків чого ми в світі варті?», присвячену українській родині.    Лейтмотивом свята стали слова:“Будь – яка дорога починається з перших кроків, будинок з фундаменту, а людина стає людиною тільки в родині”. Готуючись до виховної години, учні ще раз зрозуміли, що родина – це організована соціальна група, а її представники пов’язані між собою не тільки  спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю.
Сильна родина,  рід, сім’я – міцною буде й наша батьківщина. Тому слід знати і оберігати забуті родинні свята, звичаї, щоб відродити їх  у наших родинах, бо сьогодні, як ніколи, не вистачає родинного спілкування, підтримки у тяжку хвилину, яку зараз переживає наша країна.
  Створюючи  сценарій, школярі опрацювали вірші поетів-земляків і використали їх під час виступів, що зробило свято дуже інтимним та ліричним. Відеоролики про родинні традиції, створені учнями і їх батьками, не залишили нікого байдужими. 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 557 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0