Головна » 2017 » Ноябрь » 20 » VІІІ Міжнародний конкурс учнівської молоді імені Тараса Шевченка
16:42
VІІІ Міжнародний конкурс учнівської молоді імені Тараса Шевченка

20 листопада на базі ЗОШ№11 методичним кабінетом був організований міський етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Проведення даного конкурсу учнівської творчості сприяє піднесенню престижу української мови і літератури у молодого покоління, підвищенню рівня загальної мовної культури, вихованню в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю: вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

Творчі роботи передбачали теми, пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню нації, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Шевченко.

Щиро вітаємо переможців:

 5 клас – Седляр Поліну, ЗОШ№1;

6 клас – Литвинчук Юлію, ЗОШ№1;

7 клас – Петренко Марію, КМГ;

8 клас – Федоренчик Ангеліну, ЗОШ№11;

9 клас – Омельчук Олену, КМГ№7;

10 клас – Самчук Анастасію, КМГ№7;

11 клас – Петренко Ульяну, ЗОШ№3.

Дякуємо педагогам, які підготували переможців, за сумлінну працю: Кульбіді Н.Л., Левченко О.І. (ЗОШ№1), Козаренко С.В. (КМГ), Бондарук Р.А. (ЗОШ№11), Горобцовій З.О., Іскрицькій Н.І. (КМГ№7), Круковській Т.А. (ЗОШ№3).

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 329 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/1