Головна » 2019 » Октябрь » 1 » В День людей похилого віку
16:54
В День людей похилого віку

Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося.  Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років, а молодому поколінню зрозуміти наскільки  важлива їх  увага до таких людей. Тому школярі міста не забувають про літніх людей.  І в день людей похилого віку учні «Школи-гімназії №2 імені Володимира Сингаївського»  відвідали Коростенський геріатричний центр, щоб привітати пенсіонерів та надати благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування.

Здавалося б, звичайні продукти харчування, а які вони важливі для наших пенсіонерів, а ще важливіша увага з боку молодого покоління. Поряд  з дітьми в акції приймали участь педагоги та батьки «Школи-гімназії».

 В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повернеться до того, хто її віддає. У наймудрішій книзі на землі – Біблії відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Зневагою до проблем літніх людей ми сіємо свої власні майбутні проблеми. Тому шануймо старість та їх мудрість, частіше звертаймо увагу на людей похилого віку, вони потребують нашої допомоги.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 268 | Додав: Admin | Теги: Добро, похилий, вік | Рейтинг: 0.0/0