Головна » 2017 » Май » 26 » Творчий звіт дошкільного навчального закладу №13 «Сходинки творчості»
09:40
Творчий звіт дошкільного навчального закладу №13 «Сходинки творчості»

Проведення творчих стало доброю традицією серед дошкільних навчальних закладів міста. Це одна з форм методичної роботи з педагогічними кадрами. Мета проведення таких заходів: презентація досвіду роботи дошкільного закладу з різних напрямків, досягнень, показ ефективних форм методів, творчого підходу до вирішення навчально-виховних завдань, своїх напрацювань щодо впровадження новітніх технологій, сучасних методик.

 






25 травня 2017р. відбувся творчий звіт ДНЗ №13, який гостинно відчинив свої двері для завідуючих вихователів-методистів дошкільних закладів.

З привітальним словом виступила начальник освіти Краснокутська Алла Володимирівна, яка зазначила, що основна дошкільних закладів полягає в любові до дитини, збагаченні й зміцненні психічного, фізичного, духовного здоров’я, максимальному розвитку творчих здібностей та потенційних можливостей малюка звичайно, створенні комфортних умов для розвитку та саморозвитку дитини. Для цих завдань потрібен сучасний педагог, з новими сучасними поглядами на виховання та навчання, з багатим багажем знань та великим бажанням творити.

Свій досвід роботи презентували вихователі Дідківська О.А. по розвитку патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку; Головач Л.В. з екологічного виховання дошкільників; Русецька Г.П. з організації фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми; Капітула Н.Д. з організації пошуково-дослідницької діяльності з дошкільниками; Поплавська Л.В. з театралізованої діяльності.

Із захопленням присутні переглянули музичні номери у виконанні вихованців ДНЗ №13: таночки стрічками, оригінального жанру, «Стюардеси», «Варенички», виступ оркестру «Кубики» та «Паперового оркестру». Так презентувала результативність роботи музичний керівник Левкова О.В.

Підвела підсумки творчого звіту головний спеціаліст освіти Зубрицька О.О., яка відмітила, що дошкільний навчальний заклад №13 – це скарбниця здобутків, де створені умови для педагогічної творчості, самореалізації та вдосконалення майстерності вихователя. Присутні керівники дошкільних закладів Савочкіна Р.В. (ДНЗ №8), Ромасенко Т.І. (ДНЗ №14), Цуман Т.П. (ДНЗ №15) відзначили належний рівень методичної роботи з кадрами, педагогічну майстерність творчість колективу.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 322 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0