Головна » 2016 » Март » 23 » Творча особистість
15:35
Творча особистість

 Андрієнко Юлія, учениця 9 класу Коростенської ЗОШ №2, весела, життєрадісна, творча особистість. Навчається на відмінно, добросовісно виконує доручення,  має хист до малювання, моделювання та у вільний час пише прозові та поетичні твори.  Неодноразово займала призові місця у місті та області у різних конкурсах: «Осінні барви», «Паперовий світ», «Зимова казка», «Космічні фантазії».

      Юля – учасниця багатьох Всеукраїнських літературних конкурсів. За  участь у конкурсі  «Революція гідності» мала можливість 17 березня 2016 року  побувати на екскурсії у Києві, зокрема в приміщенні Верховної Ради. Ось про що вона  розповіла своїм однокласникам:  

     «Нещодавно я побувала на екскурсії у Верховній Раді.  Це була надзвичайна і цікава поїздка, хоч і  провела майже 8 годин у дорозі.  Коли ми прибули до місця призначення, то пройшли фейсконтроль.  А далі почали роздивлятися довгі колуари цієї величної будівлі. Наша група складалася з 50 чоловік, і кожен хотів зробити фото на сходинках Ради або з тим чи іншим депутатом. Нам розповіли про давню історію цього місця. На другому поверсі збиралися депутати  (там було так зване «ложе журналістів»), які завжди чекають політичних діячів при вході в залу засідань.  На третьому поверсі (як і на будь-якому іншому) нас зустріла охорона, одягнена в українську військову форму.  Третій поверх має вигляд довгого коридору з фотовиставками, круглими столами та стільцями, входу до зали засідань  і постійного місця роботи звичайних фізичних осіб.
      Нам дозволили бути присутніми на прийнятті нового закону.
Надзвичайно цікаво спостерігати за цим процесом не з маленького екрану телевізора, а у реальному житті. Чути голоси їх справжніми, живими . Спостерігали за роботою депутатів ми близько п’яти хвилин, адже було дуже багато бажаючих побачити цей процес . Коли ми вийшли з величезної зали засідань, нас чекав візит у депутатську їдальню.  Вона знаходилася у підвальному приміщенні, проте мала охайний вигляд : буфет, декілька накритих скатертинкою столиків, телевізор, пряма трансляція із зали засідань. Ми були першою групою учнів, яка приїхала на екскурсію, і скуштувала їжу у їдальні Верховної Ради .
      Після трапези нам дали близько 15 хвилин, щоб ми мали можливість сфотографуватися там, де не встигли , а також зібратися на прогулянку. Ми відвідали Маріїнський парк  і мали можливість розглянути весь Київ у своїй красі : могутній Дніпро, охайні будиночки, за якими сягають неба хмарочоси мегаполіса . В цілому, екскурсія мені сподобалася, дуже багато приємних  вражень. Задоволені і наповнені новими враженнями, ми поверталися до рідної  домівки.»

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 408 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0