Головна » 2016 » Ноябрь » 23 » Тренінгове заняття для вихователів дошкільних навчальних закладів за темою: «Дитина в природному довкіллі»
11:35
Тренінгове заняття для вихователів дошкільних навчальних закладів за темою: «Дитина в природному довкіллі»

22 листопада 2016 року на базі ДНЗ №19 відбулося тренінгове заняття для вихователів дошкільних закладів за темою: «Дитина в природному довкіллі», яке провела вихователь-методист ДНЗ №19 Романчук Л.Д.

Актуальною в наш час є проблема формування екологічної свідомості дітей. Нині вже нікого не доведеться переконувати в тому, що людство впритул зіткнулося з глобальною екологічною кризою.

Найголовнішим джерелом розвитку вихованців, формування у них екологічної компетентності педагоги дошкільники вважають природу, тому що серед природи легше думається, краще фантазується, швидше добираються слова.

З метою підвищення рівня поінформованості щодо освітньої лінії «Дитина в природному довкіллі» з педагогами було проведено різноманітні ігри та вправи типу: «Мозковий штурм», «Методична дошка», «Розв’язання педагогічних ситуацій».

Для створення мікроклімату працездатності практичний психолог Микитенко М.В. провела з присутніми вправи «Добре слово і кішці приємно» та «Австралійський дощ».

Слухачі були активними учасниками та позитивно оцінили результати роботи.

 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 413 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0