Головна » 2014 » Март » 18 » Тиждень шани школи та дитячої творчості
11:41
Тиждень шани школи та дитячої творчості

У рамках «Тижня шани школи та дитячої творчості», нещодавно ЗОШ №10 перетворилася на справжній оазис гарного настрою. Адже різноманітні заходи захопили у вир шкільного життя кожного. Саме в цей час уся шкільна родина спостерігала за традиційним конкурсом "Таланти твої, десята!". Учні дарували рідній школі пісні, вірші, запальні танці та інструментальні композиції, а також вражали усіх присутніх сценічною майстерністю.

Конкурс відбувався у два етапи. Спочатку свої таланти демонстрували учні початкової школи, а потім - старшокласники. Конкурсанти змагались у чотирьох номінаціях: "Вокальне мистецтво", "Хореографічне мистецтво", "Музична майстерність" та"Сценічна майстерність". Підтримати юних артистів прийшли їхні однокласники, вчителі, батьки і навіть бабусі з дідусями. Тож діти у піднесеному настрої демонстрували своє творче уміння.

Наприкінці свята усі учасники отримали почесні грамоти та подяки. Але найкращим подарунком для конкурсантів стали захоплена підтримка глядачів та їх бурхливі оплески.

У вестибюлі школи були представлені презентації учнівських колективів  «Знайомтеся, наш клас». Творчі роботи учнів дали зрозуміти: кожен клас – це окрема міцна, дружня родина, де один за всіх, і всі – за одного.

Виставка авторських творчих  робіт «Світ моїх мистецьких захоплень» відкрила нові таланти, нові творчі імена школи.  Усі учні, вчителі та гості школи (яких у цей святковий тиждень було багато) милувалися портретами Хомутовської Марини, учениці  11-А класу, натюрмортами та вишитими іконами Балаби Катерини, учениці 8-Б класу, живописом Конончук Наталії,учениці 9-Б класу та іншими творчими роботами учнів школи.

З нетерпінням чекала учнівська молодь товариську зустріч з волейболу та настільного тенісу між збірними командами учнів та вчителів школи. З невеликою перевагою в рахунку перемогу здобула волейбольна команда учнів. У настільному тенісі кращими стали учень 7-А класу Рафальський Владислав та учитель фізкультури Ісмаїлов Олег Аласович.

Багато перемог, нових відкриттів та гарного настрою подарував нам «Тиждень шани школи та дитячої творчості». Тож з нетерпінням чекатимемо наступного року, щоб на шкільному небосхилі засяяли нові зірочки і щоб ще раз переконатися: «Разом – ми сила!».
  Вас може зацікавити...  
Переглядів: 632 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0