Головна » 2016 » Октябрь » 17 » Свято в ДНЗ №8 до Дня захисника України
10:46
Свято в ДНЗ №8 до Дня захисника України

13 жовтня 2016 року в  ДНЗ № 8 відбулося свято до Дня захисника України та Дня Українського козацтва.   В святково прибраній музичній залі зібралися діти старшої групи, педагоги та батьки. Почесними гостями були  учасники АТО – Петрович Олександр Іванович та Єрьомін Олександр Володимирович. Всі присутні гучними оплесками привітали цих мужніх чоловіків, які боронили кордони нашої незалежної України.
       Дошкільники  читали вірші, співали пісні про Україну. Нікого не залишили байдужими таночки. Дівчатка зворушили своїм ніжним, душевним таночком з рушниками, а хлопчики  звеселили та підбадьорили  запальним козацьким танцем.
         Із захопленням вихованці дошкільного закладу слухали  учасників АТО, які наголосили,  що діти є справжніми патріотами України і своїми справами допомагають воїнам боронити рідну державу, підтримувати  бойовий дух. Ця підтримка малят та всього суспільства приведе Україну до очікуваної Перемоги.
      Дошкільники вручили воїнам подарунки: паперових голубів, які символізують мир та обереги у вигляді серця з дитячою долонькою. Нехай оберігають  воїнів на передовій від біди і горя, нехай підбадьорюють солдатський дух та надають сили.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 376 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0