Головна » 2013 » Октябрь » 4 » Школа об’єднує. Разом ми сила!
11:49
Школа об’єднує. Разом ми сила!

Як відомо, гарний настрій продовжує наше життя, а спорт є невід’ємною частиною здоров’я. «Бути здоровим – модно, престижно, корисно!» - саме під таким гаслом пройшло цьогорічне традиційне Свято школи і спорту в ЗОШ № 10. В останній день вересня школа вкотре об’єднала учнів, вчителів, батьків у єдину дружню родину. В цей день жоден учень не залишився осторонь конкурсів, змагань, розваг, масових заходів. Так, під запальну музику активісти 6-7-х класів провели для учнів початкової ланки флеш-моб «Активні, здорові, щасливі», а шкільна дітвора радісно витанцьовувала та підтримувала їх. Звідусіль лунали вигуки вболівальників, які із захопленням підтримували свої команди у змаганнях з  футболу, піонерболу та баскетболу. Учні молодших класів брали участь також у «Веселих стартах», а старшокласники змагались на швидкість у легкоатлетичному забізі. Окрім того, кожен бажаючий мав можливість здобути першість з шахів чи настільного тенісу.

Виставка-конкурс стіннівок учнів середніх класів переконала, що молодь нашої школи проти шкідливих звичок і підтримує здоров’я та спорт. У конкурсах малюнку на асфальті брали участь учні 1-8 класів. Малюки малювали на тему: «Моя шкільна родина», а учні 5-8 класів – «Будь здоровим і активним!»

Чудове враження справила й виставка робіт учнівської та вчительської творчості «Барви Полісся», де кожен бажаючий презентував свої таланти: вироби з природного матеріалу, вишивки, настінні панно, іграшки, виготовлені власними руками, вироби з бісеру тощо. Впродовж свята діяв також флеш-моб «Школа об’єднує. Разом ми  сила!», усі учасники якого малювали свої долоньки на величезному банері. І, як підсумок, долоньки майже усіх учнів та вчителів школи довели: ми – одна велика шкільна  родина, яку не здолати.

На урочистому закритті свята всі активні учасники були нагороджені грамотами та подяками. І не було переможених, адже кожен залишився щасливим і отримав позитив на весь навчальний рік.

Тичина Валерія,

учениця 9-А класу ЗОШ №10



  Вас може зацікавити...  
Переглядів: 553 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0