Головна » 2019 » Апрель » 23 » Щорічна акція до Дня Землі
13:11
Щорічна акція до Дня Землі

Чисте довкілля – якісна питна вода, чисте повітря, родючі ґрунти та харчова безпека, скорочення викидів забруднюючих речовин та зменшення обсягів відходів, збереження природних територій і біорізноманіття. Чисте довкілля – це здорова нація і щасливе майбутнє.  Мета акції до Всесвітнього Дня Землі – привернути увагу громадськості міста до проблем довкілля. 

   22 квітня, у День Землі, діти старших та середніх груп ЦРД №17 вийшли до діагностичного медичного центру, автобусної зупинки з плакатами: «Не рви бездумно квіти», «Не засмічуй місце, де знаходишся», «Ой, яка біда, як брудна вода!», «Беремо до уваги», «Вода – наше багатство, бережімо воду», «Збережемо папір – збережемо ліси», «Збережи планету», «Збережемо природу для продовження нашого роду». Діти підходили до пішоходів, пояснювали мету акції та вручали листівки: «Правила екологічного споживання», «Заборона спалювати опале листя», «Правила поведінки під час перебування на природі», «Як зменшити використання та забруднення водних ресурсів?», «Що ти особисто можеш зробити для збереження ґрунту», «Наслідки зростаючого споживання».

Проведена робота підтвердила необхідність таких акцій, оскільки ще значна частина батьків і громадськості не задумуються над проблемами збереження природних ресурсів. І саме педагоги повинні допомогти дітям та їх батькам зрозуміти, що є межа бездумної експлуатації ресурсів, і що, якщо почати діяти, зараз, у нас ще є надія. На це й розрахований навчальний курс освіти для сталого розвитку, який успішно ось 5 років впроваджується в Центрі розвитку дитини №17.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 274 | Додав: Admin | Теги: ЦРД №17, акція, День Землі | Рейтинг: 0.0/0