Головна » 2013 » Октябрь » 28 » Семінар-практикум за темою «Збереження фізичного та психічного здоров’я малюка – головна умова його повноцінного розвитку».
22:17
Семінар-практикум за темою «Збереження фізичного та психічного здоров’я малюка – головна умова його повноцінного розвитку».

25 жовтня 2013 року на базі дошкільного навчального закладу №13 відбувся семінар-практикум за темою «Збереження фізичного та психічного здоров’я малюка – головна умова його повноцінного розвитку».

         Методист міського методкабінету Зарицька А.Й. проінформувала присутніх про вимоги до організації освітнього процесу по збереженню фізичного та психічного здоров’я  дитини раннього віку відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти. Поділились досвідом по здійсненню медико-педагогічного контролю за фізичним розвитком дітей старша медсестра Літвин Л.В., психологічному супроводу розвитку дітей, практичний психолог Башинська Л.В., підвищення рівня педагогічної культури батьків щодо формування здорового способу життя дітей, вихователь-методист Горблюк М.М   ДНЗ №13.  Вихователі ДНЗ №13 Гузенко Л.В., Гоцик Л.В. провели сюжетно-креативне заняття з дітьми раннього віку, представили нестандартне обладнання, презентували інноваційні технології з метою оздоровлення та профілактики захворювань у дітей.

         Використання інтерактивних форм роботи з слухачами: «мозкова атака», «ділова гра», «мікрофон» сприяли удосконаленню знань педагогів, стало поштовхом до пошуку нових, нестандартних, цікавих для дітей фізкультурно-оздоровчих методик.


  Вас може зацікавити...  
Переглядів: 756 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0