Головна » 2017 » Декабрь » 15 » Семінар-практикум для резерву на керівні посади закладів дошкільної освіти
10:43
Семінар-практикум для резерву на керівні посади закладів дошкільної освіти

14 грудня 2017 року в дошкільному навчальному закладі №11пройшов семінар-практикум для резерву на керівні посади на тему «Забезпечення якісного рівня освітніх послуг в умовах обов’язкової дошкільної освіти».

З  педагогами було розглянуто в законодавчому аспекті обов’язковість дошкільної освіти відповідно до стандарту дошкільної освіти, використання парціальних програм та гурткової роботи, функції соціально-педагогічного патронату та доступ до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами.

Досвідом роботи з окресленої проблеми поділилися керівники гуртків різних закладів. Музичний керівник ДНЗ №11 Конопльова О.В. представила виступ дівчаток з піснею «Чобітки» та провела  з присутніми комунікативну гру на координацію з прискоренням темпу. Керівник гуртків ЦРД №18 Яненко Т. В. детально розповіла про планування роботи, про програми, які використовує в роботі з дітьми, та роботу з батьками щодо залучення їх дітей до відвідування гуртків. Керівник гуртків ЦРД №4 Павловська Ю. С. поділилася досвідом організації дітей у гуртках, їх результативністю.

Всі присутні активно брали участь в обговорені, у вирішенні проблемних ситуацій та в інтерактивних вправах, під час яких визначили функції соціально-педагогічного патронату, визначили плюси та мінуси запровадження інклюзивної освіти.

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 301 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0