Головна » 2017 » Ноябрь » 24 » Робота по охороні навколишнього середовища
18:46
Робота по охороні навколишнього середовища

Наша природа є надзвичайним джерелом пізнання. Саме через спілкування з природою в людині розкривається багато таємниць, бо кожна людина є  частинкою цієї природи.  Спілкування з природою сприяє формуванню екологічного світогляду сучасної особистості.

Кожна людина нашої планети Земля має усвідомлювати і дотримуватись законів природи, постійно працювати над своїм споживацьким ставленням до природи, над охороною природнього середовища. Людство має усвідомити неможливість свого існування без природнього оточення. Ось чому формування у підростаючого покоління систематичних екологічних знань є надважливим завданням сучасного суспільства.

21 листопада вихованці гуртка юні-екологи дослідники Центру позашкільної освіти м. Коростеня на чолі з керівником гуртка Галонзою-Михайловою С.С. були залучені до  роботи по охороні навколишнього середовища. Діти завчасно попіклувалися про виготовлення годівничок для птахів із вторинної сировини (пластикові пляшки). Своїми діями вони зробили одразу дві важливі справи: допомогли птахам з нелегкою справою пошуку їжі і внесли краплинку своєї праці в очищення природнього середовища від пластикового бруду.

Яскраво розфарбовані годівнички для птахів тепер добре видно в шкільному саду не тільки для пташок, а й для перехожих. А для школярів і вихованців гуртка юні-екологи дослідники тепер є нагода завітати в шкільний сад, щоб підгодовувати птахів.

Бережіть природу!

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Центр позашкільної освіти | Переглядів: 489 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0