Головна » 2016 » Март » 10 » Перші випускники школи юніор Приват Банку
14:37
Перші випускники школи юніор Приват Банку

 У  ЗОШ №2 пройшло випускне заняття  Бізнес Школи. Учні   4-х класів  стали першими, хто отримав диплом  Школи Юніор Приват Банку у нашому місті.

 Першочергова ціль  Бізнес Школи Приват Банку-  оволодіння навичками користування банківськими продуктами та підвищення фінансової грамотності найменших клієнтів банку. Допомогла оволодіти банківськими секретами  керівник відділення  №3 -  Шевчук Ірина Олексіївна.

  За час навчання діти плідно працювали, навчались фінансової  азбуки, знайомились з продуктами та комплексами банку, проходили різноманітні тренінги. “Прикладна економіка та сімейний бюджет”, “Депозити та інвестиції”,  “Мій перший стартап” – ось далеко неповний перелік тем, які вивчали на заняттях маленькі банкіри. Варто зазначити, що в рамках тренінгу “Мій перший стартап” діти проявили неабияку фантазію. Різноманіття проектів та задумок вражало. Від продажу  пластикових пляшок до роздавання брошур.  Заняття включали, як теоретичну так і практичну частину. Юніори навчалися працювати з ТСО, банкоматом, Приват-24, рахувати та заощаджувати гроші, знайомилися з банківськими професіями. Випускники Бізнес Школи занесені в реєстр і в подальшому зможуть безкоштовно проходити практику на базі Приват Банку.

Після отримання диплому  юніори смакували солодкими подарунками.     Приват Банк проводить набір та реєстрацію до Бізнес Школи  дітей 5-7 класів ЗОШ №2.

 Діти - наше майбутнє!  А майбутнє за новими фінансовими та інтерактивними технологіями!
    Приєднуємось до вітань та бажаємо подальших звершень та вправного застосування отриманих знань та навичок.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 396 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0