Головна » 2019 » Апрель » 19 » Навчально-польові заняття учнів 11-их класів
15:09
Навчально-польові заняття учнів 11-их класів

Відповідно до програми з предмета «Захист Вітчизни», з метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок учнів у 11 класі, наприкінці навчального року проводяться 3-х денні (18 годин) навчально-польові заняття (збори) та навчально-тренувальні заняття. 

Відділом освіти спільно з  військовою частиною  А1796 та  КНП «Коростенська ЦМЛ» Коростенської міської ради 17-18 квітня було організовано відповідні навчання. Учні 11-их класів закладів загальної середньої освіти міста мали змогу: виконати вправи стрільби з автоматичної зброї; удосконалити знання з будови автомата, ознайомитись з озброєнням та бойовою технікою військової частини, їх призначенням;удосконалити та практично закріпити знання з домедичної підготовки, ознайомитись з роботою відділень  КНП «Коростенська ЦМЛ».

Третій день занять відбудеться 25 квітня. В закладах освіти міста пройдуть Дні цивільного захисту, де 11-тикласники продовжать практичні заняття та візьмуть участь в практичному відпрацюванні дій в надзвичайних ситуаціях.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 325 | Додав: Admin | Теги: навчально-польові збори, Захист Вітчизни | Рейтинг: 0.0/0