Головна » 2015 » Декабрь » 9 » Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку
14:36
Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку

Одним завдань української системи освіти пробудження виховання в кожній дитині патріотичних почуттів, залучення до вищих цінностей свого народу.
Тому колектив ДНЗ 9 у своїй роботі приділяє важливу увагу народознавству. Саме народознавство допомагає відкрити дітям красу землі, спонукає до засвоєння мудрості, накопиченої предками.
Організовуючи народознавчу роботу з дошкільниками, вихователі дошкільного закладу в комплексі розв’язують пізнавальні, навчальні, розвивальні, мовленнєві та виховні завдання. Спираючись передусім на той незначний досвід, який вже діти отримали в своїх родинах.
З огляду на це, 25.11.2015р. у дошкільному закладі №9 пройшли відкриті покази занять з тва та патріотичного виховання для педагогів батьків: «Хай в серці кожної дитини живе любов до Батьківщини» (середня група, вихователь Оксенюк К.П.), «Лялька-мотанка», (середня група, вихователь Похилюк Л.А.), «Тепло долонь розуму, серця я милій віддаю» (старша група, вихователь Ярмолюк Г.В.). 
З метою впровадження музейної педагогіки кожна вікова група презентувала створені міні-музеї: I молодша група «Іграшки моїх предків», молодша група «Лялька-мотанка», середні групи «Традиційний посуд українців», «Український рушничок», старші групи «Картини Приймаченко», «Старовинний одяг».

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 470 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0