Головна » 2016 » Ноябрь » 30 » Методичний міст «Інноваційний підхід в організації корекційно-відновлювальної роботи з дітьми, які мають вади мови»
20:37
Методичний міст «Інноваційний підхід в організації корекційно-відновлювальної роботи з дітьми, які мають вади мови»

29 листопада 2016 р. на базі дошкільного навчального закладу №21 відбувся методичний міст за проблемою «Інноваційний підхід в організації корекційно-відновлювальної роботи з дітьми, які мають вади мови» між педагогічними колективами ДНЗ №6 і №21. Свої творчі доробки щодо вдосконалення корекційної роботи презентували вчителі-логопеди Кобилінська В.Ф., Ососок Л.В., вихователі Хібеба А.М., Ходаківська М.В. з ДНЗ №6, вчителі-логопеди Сичевська І.І., Давидюк А.Ю., вихователі Іпатьєва Т.В., Бондарчук Г.Л., Возна Т.Л. з ДНЗ №21. Учасники методичного заходу продемонстрували практичне застосування LEGO, казкотерапії, педагогічної технології ТРВЗ, Су-Джок  терапії, арт-терапії в корекційній роботі з дітьми.

Головний спеціаліст відділу освіти Зубрицька О.О. відмітила творчий підхід педагогів до організації корекційно-відновлювальної роботи з дітьми, які мають вади мови, наголосила на шляхи створення інноваційного освітнього простору в кожному дошкільному закладі.

Присутні відмітили актуальність даної проблеми та визначили конкретні завдання щодо поліпшення освітнього процесу з комунікативно-мовленнєвого розвитку дошкільників у кожному дошкільному закладі.

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 442 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0