Головна » 2016 » Февраль » 11 » Методичне об’єднання вихователів та вчителів-логопедів дошкільних закладів
16:33
Методичне об’єднання вихователів та вчителів-логопедів дошкільних закладів

10 лютого 2016р на базі ЦРД№17 проведено методичне об’єднання вихователів та вчителів-логопедів міста за темою «Інноваційні підходи в формуванні лексичної сторони мовлення у дітей дошкільного віку».

Вчитель-логопед ЦРД №17 Усік Тетяна Миколаївна провела заняття з дітьми-логопатами, на якому показала цікаві та дієві методи роботи з формування граматично правильного мовлення.

Каленська Оксана Миколаївна, вчитель-логопед ЦРД №17, поділилася досвідом роботи по впровадженню інноваційних методик.

Конопльова Оксана Василівна, музкерівник ДНЗ №11, познайомила присутніх зі специфікою роботи музичного керівника з дітьми-логопатами та з використанням логоритмічних і мовних вправ на музичних заняттях.

Вихователь-методист ДНЗ №11 Вигівська Оксана Володимирівна звернула увагу педагогів на ефективність використання ІКТ у роботі з дітьми-логопатами та доцільність просвітницької діяльності серед батьків щодо раннього виявлення  мовленнєвих порушень у дітей.

Ососок Людмила Василівна, вчитель-логопед ДНЗ№6, познайомила присутніх з біоенергопластикою – з’єднання рухів артикуляційного апарата з рухами рук, як інноваційною технологією, а також з використанням мнемотехніки для розвитку зв’язного мовлення.

Активне обговорення педагогами методичного заходу засвідчило про актуальність даної проблеми.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 451 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0