Головна » 2017 » Февраль » 24 » Методичне об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів.
09:30
Методичне об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів.

22 лютого 2017р. в ЦРД №17 відбулося чергове засідання методичного об’єднання вихователів середніх груп «Формування ціннісного ставлення до природи та екологічно доцільної поведінки в дошкільників». Керівник методичного об’єднання Овсійчук Н.В. проінформувала присутніх про особливості розвитку дитини в процесі набуття екологічно-природничої свідомості дітей на засадах інтеграції освітнього процесу через ефективне використання технології довкілля. Поділилась досвідом роботи по впровадженню програми «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку», яка формує у дітей екологічні, економічні і соціальні навички, вихователь-методист ЦРД №17 Рашко Н.М. Вихователі ДНЗ №6 Титюк Л.В., №19 Меленівська Л.Ф. презентували  авторські дидактичні посібники з екологічної тематики, які вони використовують в роботі з дітьми.

Про роль використання авторських казок природознавчого змісту, як засобу формування початкових екологічних уявлень у дошкільників під час прогулянок, розповіла вихователь ДНЗ №20 Бондарчук Г.П.

       Учасники семінару мали можливість переглянути заняття «Захистимо природу» проведеного вихователем ЦРД №17 Сохорою Н.М.

       Обговорюючи роботу методичного об’єднання, методист МК Зарицька А.Й., наголосила на результативність роботи педагогів в формуванні природничо-екологічної компетентності дошкільників.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 425 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0