Головна » 2018 » Май » 7 » Крок до зірок
13:44
Крок до зірок

Вона – наполеглива, рішуча, цілеспрямована, енергійна, розумна, смілива і просто яскрава особистість. Учениця 10 класу школи-гімназії №2 Назарова Діана.   Ця дівчина знає секрет успіху і невпинно підкорює все нові й нові вершини. За плечима моєї однокласниці багато  досвіду й досягнень. Це  участь у міських і  обласних олімпіадах та творчих конкурсах .У скарбничці Діани є відзнаки за третє місце з російської мови, друге – з екології та німецької мови, а також третє місце з німецької мови на обласному рівні. І це ще не все – наша  гордість, наша «Номер один» із польської мови, наш міст у спілкуванні з польськими гостями. Зважаючи на це, ми можемо із впевненістю сказати, що Діана має неабияку схильність до гуманітарних наук, а особливо до вивчення мов.
       Головне джерело таланту Діани – це цікавість, наполегливість, фантазія в поєднанні з незвичайним креативним поглядом на звичайні речі, що приводять до яскравих ідей. А це допомагає дівчині здобувати перші місця у творчих  конкурсах,  такому як фестиваль-конкурс відеомистецтва «Світ очима дітей», завданням якого було представити відеоматеріал про наше місто на цікаво та незвично, з чим Діана впоралась на “відмінно”. Як переможниця й просто дитина, яка вражає своєю світлою енергією, вона була запрошена 3 травня 2018 року на обласне телебачення у передачу «Ранок з Житомиром», де всі були вражені здібностями дівчини, яка зруйнувала холодні бар’єри між українцями й показала доброту,  дружність та патріотизм нації.
       З таким потенціалом чи є сенс говорити, що Діана перша на сцені,  головний помічник у організації шкільних свят? Адже це дійсно так. Діана завжди заклопотана якимись невідкладними спрвами, ми іноді не уявляємо собі, як вона при такому швидкому темпі ще й встигає вчитися на  високі бали. Уже не за горами на її команду чекає  виступ у Житоирі, де вони захищатимуть  честь міста та рідної школи на обласному конкурсі агітбригад «Молодь за здоровий спосіб життя».
       Ми вчимося в одному класі вже десятий рік, і як Діанина однокласниця, я хочу додати, що з самого дитинства кожним своїм кроком вгору вона доводить,  що майбутнє належить інтелектуалам, що тільки бажання працювати над собою, палке серце,  вміння щиро спілкуватися змінять світ на краще. В успіху не є головним те, що ти маєш, а головне це те, ким ти стаєш.

        Діаночко, ми пишаємося тим, що ти гідна людина з добрим серцем. Річард Бах одного разу сказав: «Є вершини, піднявшись на які ми розправляємо крила й летимо вгору».  

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 419 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0