Головна » 2016 » Апрель » 8 » Конкурс «Педагог-новатор – 2016»
09:03
Конкурс «Педагог-новатор – 2016»
5 квітня 2016 р. на базі ДНЗ №8 відбувся заключний етап конкурсу педагогів дошкільних навчальних закладів «Педагог-новатор – 2016». В заключному етапі конкурсу взяли участь педагоги Голуб Я.В., практичний психолог ДНЗ №9, Дідківська О.А., вихователь ДНЗ №13, Андрієвич О.В., вихователь ЦРД №17, Синицька О.М., практичний психолог ЦРД №18, Ніколайчук О.С., практичний психолог ДНЗ №20, Гонік С.Ю., практичний психолог ДНЗ №21. Маючи у своєму арсеналі власний стиль, професійні задатки, конкурсанти продемонстрували високий рівень педагогічної майстерності, уміння використовувати інноваційні методи, знання основ педагогіки, психології.
 Інтереси, захоплення, прагнення, вподобання та цінності у кожного з педагогів такі різноманітні та багатогранні, що викликали неабиякий інтерес та жваву зацікавленість. Та основні якості, що викликали повагу та пошану до конкурсантів, спільні – це безмежна любов до дітей, багатство та добро душі, утвердження гідності дитини, віра в її потенційні сили та бажання пізнавати і відкривати найпотаємніші куточки дитячого серця.
Симпатію викликали конструктивність, послідовність, гнучкість, виваженість, емоційність, відкритість поведінки кожного конкурсанта.
Критеріями оцінювання роботи стали рівень професійної майстерності, досягнення успіхів у доцільності застосування інноваційних методів і прийомів, пошук сучасних ефективних  форм організації навчального процесу та підходів, зорієнтованих на розвиток особистості.   
За підсумками 6 конкурсних етапів титул «Педагог-новатор – 2016» виборола Ніколайчук Олена Станіславівна, практичний психолог ДНЗ №20.
 Начальник відділу освіти Краснокутська А.В. відмітила високий рівень педагогічної майстерності учасників конкурсу та побажала нових звершень і здобутків у такій нелегкій, але важливій професії.   
  Конкурс закінчився, та у присутніх залишилися приємні та добрі спогади про творчих особистостей, які звеличують натхненною працею професію педагога, засівають педагогічну ниву розумним, добрим, вічним.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 506 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0