Головна » 2017 » Ноябрь » 29 » ХVІІІ Міжнародний конкурс з української мови ім П.Яцика
17:27
ХVІІІ Міжнародний конкурс з української мови ім П.Яцика

29 листопада на базі Центру позашкільної освіти методичним кабінетом був організований серед учнів 3-11 класів міський етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім П.Яцика. Даний конкурс проводиться з метою   сприяння  утвердженню  державного статусу  української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання  пошани до культури  і традицій українського народу.  Конкурс був організований як творче змагання учнівської молоді, яка має певний рівень знань з української мови не тільки в межах навчальної програми, а й виявляє знання мовних тонкощів, історії розвитку української мови, має філологічні здібності, а також демонструє творчий підхід до розв'язання мовних проблем. Завдання для творчих робіт рекомендовані Житомирським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

         У міському етапі конкурсу  взяли участь 117 учнів з 13-ти закладів загальної середньої освіти. В шкільному етапі – 402. За результатами конкурсу переможцями визнано:

3 клас – Зіневича Владислава Сергійовича, ЗОШ№3;

4 клас – Голуш Надію Андріївну, НВК№12;

5 клас – Тупчій Олександру Олександрівну, КМГ;

6 клас – Галяченко Вероніку Юріївну, ЗОШ№5;

7 клас – Петренко Марію Вікторівну, КМГ;

8 клас – Федоренчик Ангеліну Віталіївну, ЗОШ№11;

9 клас – Супруненко Софію Анатоліївну, КМГ;

10 клас – Саух Тетяну Сергіївну, КМГ;

11 клас – Шуляренко Анну Анатоліївну, КМЛ.

Щиро вітаємо переможців!

Дякуємо педагогам, які підготували переможців, за сумлінну працю: Вигівській О.Ф. (ЗОШ№3); Дзизі Л.М. (НВК№12); Грек Б.В., Козаренко С.В., Коноплянко Г.О. (КМГ); Бех Т.М. (ЗОШ№5); Іскоростенській  Т.Я. (ЗОШ№11); Павленко Г.О. (КМЛ).

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 424 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1