Головна » 2016 » Декабрь » 28 » Інтерактивний семінар-практикум «Соціальна і фінансова освіта дошкільників».
20:09
Інтерактивний семінар-практикум «Соціальна і фінансова освіта дошкільників».

27 грудня 2016 р. на базі Центру розвитку дитини №4 відбувся інтерактивний практикум «Соціальна і фінансова освіта дошкільників» для резерву на керівні посади.

Завідуюча ЦРД №4 Михайленко Н.В. проінформувала присутніх про пріоритетні напрями освітнього процесу з економічного виховання, відмітила, що головне - зацікавити дітей даною темою та сформувати в них базові економічні знання для майбутнього комфортного життя в суспільстві.

Досвідом роботи «Ознайомлення дітей з працею дорослих. Формування у дітей елементарних економічних понять» поділилася вихователь Гарбар О.Г. Презентувала ігри, дидактичний матеріал для проведення занять з даної проблеми вихователь Вакульчук Т.П.

Вихователь-методист Давидюк О.В. познайомила з програмою соціальної і фінансової освіти дітей «Афлатот», представила напрацювання творчої групи «Гном-економ», провела з учасниками методичного заходу вправу «Продаж прорекламованого товару», анкетування. Вихователі аналізували поняття «економіка», відмітили основні завдання економічної освіти за програмами «Українське дошкілля», «Дитина».

По закінченню були підведені підсумки інтерактивного практикуму та надані педагогам методичні рекомендації.      

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 423 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0