Головна » 2017 » Май » 15 » Інспектор з дорожнього нагляду в гостях у дошкільнят
08:31
Інспектор з дорожнього нагляду в гостях у дошкільнят

Правоохоронці завжди бажані гості в ДНЗ№8. 11 травня у рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху дошкільники зустрілися з інспектором з дорожнього нагляду Коростенського відділу поліції Камінським Я.П. Спочатку він розповів дітям про найголовніші правила і норми поведінки, дотримання яких забезпечить їм безпеку на дорозі, у громадських місцях. Під час зустрічі малюки дізналися про особливості дотримання правил дорожнього руху в весняно-літній період. Адже майже у кожного малюка є велосипед,  самокат або ролики. Хоча дітлахам лише чотири-шість років, вони добре знають на який сигнал світлофору треба переходити дорогу й чому не можна гратися на проїжджій частині.
Хлопчики та дівчатка разом з Ярославом Петровичем моделювали ситуації, розв'язували їх, робили висновки щодо необхідності дотримання правил дорожнього руху. Також інспектор з дорожнього нагляду дав відповіді на запитання дошкільнят стосовно відповідальності за порушення цих правил.
Педагоги та діти подякували працівнику поліції за цікаву зустріч, яка викликала масу позитиву серед малечі, висловили сподівання й надалі плідно співпрацювати.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 301 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0