Головна » 2017 » Май » 22 » "Інноваційні підходи до формування компетентності дитини за освітньою лінією"
13:22
"Інноваційні підходи до формування компетентності дитини за освітньою лінією"

18.05.2017 на базі центру розвитку дитини №18 відбулося засідання міського методичного об’єднання вихователів середніх груп дошкільних закладів з проблеми «Інноваційні підходи до формування компетентності дитини за освітньою лінією «Дитина у природному довкіллі».

Керівник методоб’єднання Овсійчук Н.В. ознайомила присутніх з авторськими технологіями як орієнтиром екологічної освіти дітей дошкільного віку. Вихователь ДНЗ№21 Бондарчук Г.Л. поділилися досвідом роботи з проблеми пізнання природи шляхом спостереження як провідного методу екологічної освіти дошкільників та нагадала види спостережень з дітьми середньої групи.

В практичній частині засідання вихователь ЦРД №18 Єгорова Ю.Г. розкрила питання формування екологічного світорозуміння та дитячої допитливості в природничо-дослідницькій діяльності та презентувала авторські дидактичні ігри з використанням ІКТ з природничо-екологічної компетентності дітей середнього дошкільного віку.

З учасниками засідання проведено анкетування та підведено підсумки роботи міського методичного об’єднання для вихователів середніх груп і визнано, що всі засідання протягом навчального року сприяли підвищенню педагогічних знань, професійної компетентності педагогів дошкільних закладів міста з питань формування природничо-екологічної компетентності згідно з Базовим компонентом дошкільної освіти.

  Вас може зацікавити...  
Переглядів: 337 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0