Головна » 2016 » Ноябрь » 8 » Інноваційна освіта м.Коростеня в м.Києві
15:37
Інноваційна освіта м.Коростеня в м.Києві

25-27 жовтня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті - 2016», організатором якого є Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший представницький в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє досягнення національних і закордонних навчальних закладів; експозиції виробників і постачальників навчального обладнання та технічних засобів, інноваційних програм і рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем сучасного розвитку освіти.

Мета форуму – організація єдиного інформаційного простору для збагачення освітньої практики сучасними формами та досвідом інноваційної діяльності, презентації нових педагогічних технологій, інноваційних проектів, розширення міжнародного наукового та академічного співробітництва, залучення вітчизняних і закордонних представників, науковців, фахівців органів державної влади та управління, батьківської громадськості, соціальних партнерів до розвитку національної системи освіти, підвищення якості та ефективності навчального процесу, нових форм організації педагогічної діяльності для розвитку в молоді компетенцій, необхідних в умовах швидких змін у суспільстві та високої конкуренції.

Освіту м.Коростеня представляли ЗОШ №1 з поглибленим вивченням іноземних мов, міська гімназія та навчально-виховний комплекс «Школа-гімназія» №12.

Дані заклади взяли участь у проведенні конкурсів в таких тематичних номінаціях:

  1. Сучасні психолого-педагогічні технології інклюзивної освіти (ЗОШ №1).
  2. Сучасні інформаційні системи, технічні засоби навчання, технології та рішення для впровадження в освітню практику (КМГ).
  3. Соціальне партнерство в контексті модернізації національної освіти (НВК№12).

 

Усі навчальні заклади отримали Почесні дипломи учасників, а ЗОШ№1 та НВК№12 нагороджені золотими медалями та Дипломами І ступеня.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Відділ освіти | Переглядів: 782 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0