Головна » 2017 » Май » 23 » Фестиваль запалює зірочки
15:02
Фестиваль запалює зірочки

Вже доброю традицією стало проведення щорічного фестивалю «Сузір'я талановитих дошкільнят», де обдаровані діти мають можливість максимально розкрити свої здібності, продемонструвати свій талант і одержати всебічну підтримку від педагогів, батьків, дорослих та своїх ровесників.

Ось і цього року 23 травня гостинно відчинив свої двері для маленьких зірочок дошкільний навчальний заклад №8. Участь у фестивалі взяли 38 дошкільнят з дитячих садків міста. Щиро привітала малюків, усіх присутніх начальник відділу освіти Краснокутська А.В., яка відмітила, що педагоги дошкільних закладів міста плідно працюють над творчим розвитком дошкільнят, розкривають індивідуальність, плекають у кожній дитині закладені природою зерна обдарованості, надають можливість проявляти себе в різних сферах діяльності.

Присутніх зачарували виступи вихованців ДНЗ №1 (Ігнатюк Лізи, Якубової Злати, Обіход Діани), ДНЗ №5 (Бондарчук Іванни, Мошківського Олександра), ДНЗ №6 (Вигівської Жені, Шахрайчук Віки, Літвинчук Тані), ДНЗ №8 (Каменчук Насті), ДНЗ №12 (Ковбасюк Даші), таночки у виконанні дітей ДНЗ №10 та ЦРД №17. Нікого не залишили байдужими пісні у виконанні Карпенко Діани та Атаманчук Насті (ДНЗ №14), Аршад Діани (ДНЗ №21), Шеремет Діани (ЦРД №4), яким щиро та захоплено підспівували усі присутні в залі. Саченко Каріна (ПНВК «Олімп») підкорила всіх своїм артистизмом і безпосередністю. А вихованці ДНЗ №13 так представили танок стюардес, що відразу з’явилося бажання піднятися високо в небо на білому авіалайнері. Дитяча безпосередність, щирість та емоційність виступів створили святкову атмосферу радості і добра та об’єднали всіх. Фестиваль запалив стільки маленьких зірочок, що утворив велике яскраве сузір’я, яке засвітилось на небосхилі, та залишив незабутні враження від зустрічі з ними.

Подякувала педагогам, що так вміло розвивають у дітей творчі здібності, Наталія Кирийчук, помічник Народного депутата України В.Арешонкова, та вручила всім учасникам фестивалю подарунки. Усі дошкільнята міста, їх батьки та педагоги дошкільних закладів щиро вдячні Володимиру Юрійовичу за підтримку та допомогу, небайдужість до найменших мешканців нашого славного міста.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 351 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0