Головна » 2018 » Апрель » 3 » Черговий аккорд спартакіади педагогічних працівників
20:50
Черговий аккорд спартакіади педагогічних працівників

30 березня навчально-виховний комплекс №12 вкотре гостинно зустрічав учасників та гостей міської спартакіади працівників освіти. 

Спортивне свято почалося з урочистого шикування та оголошення програми змагань. В урочистостях взяв участь заступник міського голови Дзиґа Олександр Олексійович. Він наголосів, що спортивні змагання проводяться з метою широкого залучення  вчителів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, розвитку найбільш популярних видів спорту,зміцнення здоров’я педагогів , пропаганди здорового способу життя. Олександр Олексійович висловів впевненість ,що спартакіада – це справжня подія для освітян, це свято спорту,спортивної майстерності, емоцій. Побажав щоб воно принесло щире задоволення та перемоги.

Пролунав свисток судді - і грянув бій, саме так можна охарактеризувати гру команд. Змагання  відбулися з чотирьох видів спорту: волейболу,швидких шахів, настільного тенісу, армреслінгу. Боротьба була не з легких, адже кожна команда жадала перемоги. Стартові склади команд показали,що вони у повній бойовій готовності і рвуться в бій. Чітка та організована робота суддів дала можливість ефективно та результативно провести змагання. У командному заліку з усіх видів спорту

 І місце посіла загальноосвітня школа №8,

 ІІ – міська гімназія,

 ІІІ – НВК школа –гімназія №2 ім. Сингаївського.

 Справжній спортивний характер і майстерність продемонстрували команди волейболістів.  Фінал боротьби за І – ІІ місце між зош№1 та КМГ №7 , та за ІІІ- ІV місце між зош№8 та міською гімназією  вийшов справжній, емоційний, пристрасний  із  гучними оплесками. За підсумками:  І місце посіла команда міської гімназії №7, ІІ-  загальноосвітньої школи №1, ІІІ – команда загальноосвітньої школи  №8.

 Своє звання «найкраща тенісистка серед освітян» вкотре підтвердила вчителька зош№8 – Мороз Любов Іванівна. Справжній «силач» - вчитель зош№8 – Коржук Сергій Вікторович. «Кращий шахист» - Величко Олександр Миколайович. Переможці з усіх видів змагань отримали грамоти та грошову відзнаку.

Змагання закінчились, а емоції не вщухали. Вболівальники переможених обурювались, а переможців колеги і друзі зустрічали обіймами та вигуками «молодці!». Змагання – це гра, яка веде до перемоги. А переміг кожен, хто наважився на змагання, не боячись програти. Спартакіада , в якій протягом дня було все: і радість перемог, і розчарування від невдач, і сум від поразок, і приємні відчуття від спілкування з колегами міських шкіл – закінчилася. А це означає, що рівно за рік педагоги знову зберуться разом , аби у черговий раз зустрітися в спортивному дружньому колі.

 Відділ освіти та міський комітет профспілки висловлюють подяку всім учасникам змагань.

Дорогі педагоги - спортсмени! Хай життя ваше буде легким, як політ гімнастки, і повним , як борець сумо,хай невдачі біжать від вас , як олімпійський чемпіон останні метри фінішу, а успіхи приходять несподівано. Хай вони  будуть стрімкі ,як яхта, що йде по хвилях, хай дух ваш буде міцни,  а тіло діє безвідмовно, як зброя стрільця! Ще раз спасибі вам, дорогі педагоги!

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Профком | Переглядів: 420 | Додав: Admin | Теги: спорт, змагання, профком | Рейтинг: 5.0/1