Головна » 2017 » Ноябрь » 23 » Cемінар з елементами тренінгу
15:02
Cемінар з елементами тренінгу

22.11.2017 року  в Центрі соціально-психологічно реабілітації населення  м.Коростеня пройшов семінар з елементами тренінгу на тему: «Підтримка. Порозуміння. Людяність». Учасниками даного заходу були педагогічні працівники навчальних закладів: заступники директора з навчально-виховної роботи, психологи, соціальні педагоги. Семінар проведено з метою покращення якості надання послуг з психологічної підтримки внутрішньо переміщених осіб,  обміну досвідом з питань допомоги вимушеним переселенцям  задля більш ефективної їх інтеграції в місцеві громади.

З педагогами працювали досвідчені тренери: Віра Гис та Людмила Пінська.  Цікава спільна робота була організована за напрямками:

- ознайомлення з практиками роботи та особливостями соціально-психологічної підтримки та реабілітації внутрішньо переміщених дітей і підлітків;

-    обмін досвідом роботи (в навчально-виховних закладах міста навчається та виховується 57 внутрішньо переміщених дітей і підлітків);

-    подолання стереотипів стосовно вимушено переселених осіб.

Відділ освіти висловлює подяку працівникам соціально-психологічної реабілітації населення м.Коростеня, педагогам шкіл за плідну співпрацю, яка  спрямована на подальше впровадження отриманого досвіду в навчально-виховний процес.  

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Психологічна служба | Переглядів: 380 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0