Головна » 2017 » Апрель » 12 » Cемінар – практикум заступників директорів з виховної роботи
17:08
Cемінар – практикум заступників директорів з виховної роботи

Нещодавно на базі Коростенської загальноосвітньої школи №5 відбувся семінар – практикум заступників директорів з виховної роботи.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Волківська Л.М., яка ознайомила з історією, традиціями навчального закладу.

З організацією краєзнавчо – пошукової роботи як засіб формування патріотичної свідомості в навчальному закладі ознайомила заступник з виховної роботи Пастухова Л. М.

Тренінгове заняття «Цікава психологія» з учасниками семінару провела психолог школи Рябушенко О. Я.

Справжним дивом стала виставка творчих робіт «Від бабусиної скрині до сьогодення» .

Учасники семінару багато дізналися про культуру, побут і духовне життя населення нашого краю з музейного уроку, який провела керівник історичного гуртка Бовсунівська Г. М. із учнями 8-А класу.

Змістовною була екскурсія за напрямом «Шляхами історії». Адже вивчення історії рідного краю посідає особливе місце в роботі вчителів історії. Їх вихованці з року в рік зберігають і продовжують традиції, звичаї нашого мікрорайону Пашини, бережуть пам'ять про історичне минуле та сьогодення.

Учасники семінару побували також на засіданні краєзнавчого гуртка на тему «Життя і творчість видатного земляка краєзнавця М. І. Брицуна. Дякуючи старанням нашого вчителя історика були зібрані старовинні речі, які зберігаються в музеї .

Справжнім народним феєрверком семінару стали «Літературні вечорниці», які провела керівник драматичного гуртка Мосейкіна В. П. зі своїми учнями.

Майстер – клас «Намалюй своє бажання»(розпис медовичків) провела соціальний педагог школи Юзюк Л. М.

Кожному запам’яталось дійства,  пов’язані з любов’ю до рідної землі, народу й Батьківщини, шанобливе й бережливе ставлення до історії та культури українського народу , а особливо мікрорайону Пашини.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 364 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0