Головна » 2019 » Декабрь » 11 » Засідання клубу «Анна-Марія»
12:33
Засідання клубу «Анна-Марія»

10 грудня 2019 року на базі ДНЗ №2 в рамках проведення Місячника охорони дитинства відбулося засідання Клубу працівників дошкільної освіти «Анна-Марія» за темою «Єдність проти насильства». Висвітлені питання  конкретизували плани, скеровані на попередження та подолання насильства в сім’ї. 

Начальник відділу освіти Алла Володимирівна Краснокутська наголосила на важливості співпраці освіти та органів виконавчої влади, схвально відгукнулася про роботу за вказаним напрямком. Головний спеціаліст Оксана Олександрівна Зубрицька проаналізувала позитивний рух освіти до родин, який забезпечує гідний повноцінний розвиток дошкільників у безпечному середовищі закладів та сімейному колі.

Виступи головних спеціалістів служби у справах дітей Стек Оксани Василівни та Храпійчук Оксани Петрівни окреслили алгоритм дій працівників закладів дошкільної освіти при виявленні найменших ознак насильства у поведінці дітей. Також були представлені фрагменти власних напрацювань в роботі з дітьми та батьками практичним психологом ДНЗ №22 Семеній Л.В.

Глобалізувала проблему насильства на рівні законодавства член НСП України Галина Цепкова. В своєму виступі вона звернула увагу на те, що кожен член суспільства несе відповідальність за гармонійність стосунків та продукування любові, які бережуть християнські та загальнолюдські цінності родини.

 

 

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 304 | Додав: Admin | Теги: Місячника охорони дитинства | Рейтинг: 0.0/0