Головна » 2016 » Март » 20 » «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»
15:53
«Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

З метою навчання правилам безпечної поведінки, а також привернення уваги населення до нелегкої, проте почесної професії рятувальника, 16 березня у ЗОШ №5 пройшла громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». До проведення заходів були залучені представники органів влади, міської організації Червоного Хреста України, Національної поліції, газової служби та засобів масової інформації.

Стартував захід із відкритих уроків, що відбулись у кожному класі школи. На класних годинах учні дізналися як правильно поводитись у побуті та на вулиці аби не сталось біди, при виявленні невідомих підозрілих та вибухонебезпечних предметів, порядок оповіщення населення, використання елементарних та підручних засобів захисту. Фахівці ж Червоного Хреста України навчали дітей та педколектив правилам надання першої медичної допомоги.

Проте саме цікавіше залишилось наостанок – на власні очі глядачі побачили професійні дії рятувальників по приборкуванні страшної сили вогню. Крім того учні разом із надзвичайниками практично навчалися правильно користуватися вогнегасниками.

Школярі також отримали від організаторів Акції усі необхідні знання для безпечного життя та познайомились із рятувальною технікою та обладнанням.

«Ми переконані, що найкращим результатом таких спільних профілактичних заходів буде зниження кількості надзвичайних подій за участю в першу чергу дітей. Адже отримані знання та навички безпечної поведінки знадобляться їм у майбутньому»,- зазначає начальник Управління ДСНС в області Ігор Нікітчук.

  Вас може зацікавити...  
Категорія: ЗЗСО | Переглядів: 407 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0